En fotograf i Uppsala

Som många av mina fina och härliga läsare redan vet om, så nämnde jag ju här på bloggen i andra inlägg för ett tag sedan att jag hade anlitat en bröllopsfotograf här i Uppsala som skulle hjälpa oss att fånga fina minnen på bild på vår stora dag. I vilket fall som helst, så har ju den stora dagen kommit och gått som ni kanske också vet och nu så har det varit många av er som har hört av er angående den här fotografen som vi valde att anlita. Jag var så oerhört nöjd med alla de bilder som vi fick ut av att vända oss till just den här fotografen och därför så tänkte jag att jag skulle ta och faktiskt rekommendera honom till alla er här idag nu som kanske är intresserade av att anlita en duktig och engagerad fotograf i Uppsala eller någon annanstans i landet för den delen.

Han heter inget annat än August Järpemo Fotograf & Webbdesigner och är verkligen superduktig som ni kanske redan har sett på de bilder som jag delat med mig av från bröllopet. Ifall ni dock skulle vilja se lite mer och läsa på mer om vad August Järpemo Fotograf & Webbdesigner kan göra för just er, så tycker jag verkligen att ni ska ta och klicka er in på hans egna sida här på nätet där ni finner mer information om honom och hans tjänster samt finner kontaktuppgifter med mera. Det är verkligen någonting som jag kan rekommendera i varje fall. Ifall ni har några som helst frågor och funderingar kring det här med att anlita en fotograf till sitt bröllop och vad man ska leta efter, så är ni givetvis varmt välkomna att höra av er nere i kommentarerna, så ser jag till att svara så fort på dessa så fort som jag kan!