Full fart hemåt mot den nya solstolen

Jag har en del konstiga ideer och tankar, de är ofta präglade av saker jag sett, hört eller upplevt. Jag är en skapande själ och försöker ofta att återskapa det som jag byggt upp i mitt huvud. Då jag inte är speciellt praktiskt lagd så blir det ofta inte så bra, rättare sagt – det skapade stämmer ofta inte så bra överens med bilden i mitt huvud. Tyvärr måste jag säga, för när ideen väl är ute ur mitt huvud så är det bara det jag skapat som består. På grund av det har vi ett garage i Helsingborg fyllt med konstverk, möbler och andra underliga figurer som ett otränat öga inte kan tyda. Min fru har gapat på mig ett flertal gånger av just denna anledning. Och nu var jag trött på att det mesta blir skit. Så denna gången kontaktade jag Av Trä Standahl Reyes i Helsingborg och Höganäs till att förverkliga min dröm. Vilket de nu gjort! De två solstolarna ska jag nu hämta på deras finsnickeri och möbelsnickeri. Tänkte ställa ut dem med varsin sittdyna i innan min tjej kommer hem så kan hon för en gångs skull bli stolt över mina skapelser. De skickade en bild på dem igår när de var klara, och det är ett sjujäkla möbelsnickeri kan jag lova. Som du är likasinnad eller har möbler som behöver renoveras eller fräschas upp rekommenderar jag starkt att kontakta detta möbelsnickeri i Helsingborg och Höganäs.