Markanläggning i Linköping

Hej alla mina vänner! Hur har ni det i värmen?

Har ni njutit mycket av solen de senaste veckorna? Jag ber om ursäkt för att jag varit lite inaktiv de senaste veckorna, men det ska bli ändring på det nu.

Vi håller på med en ny markanläggning i Linköping på vår tomt där och därför har mycket kraft gått åt det och därför har jag inte hunnit blogga så mycket. Eller det är ju inte vi som gör det men vi har varit med väldigt mycket och bestämt hur det ska se ut på vår tomt såklart och som ni vet sedan tidigare är jag ett kontrollfreak, haha. Och företaget som vi anlitat, Aldéns Allservice är verkligen så bra måste jag säga, de lyssnar, är förstående och är otroligt professionella i allt de gör. Deras företag kan jag verkligen rekommendera till er som vill lägga om din tomt, från gräs till sten eller något liknande. 

Men nu är det dags för mig att hoppa i sängs och kolla på min nya favoritserie, tyvärr så är den snart slut. Så ni får gärna ge mig lite tips på bra serier, kommentera i kommentarsfältet här nedanför så skulle jag bli jätteglad.

Hoppas ni alla får en bra vecka!