Pärlan ska bli sommarfin

Jag är lite av en perfektionist, det måste jag ändå erkänna. Jag föredrar att ha ordning och reda på mina grejer. Jag unnar mig dyrare saker och tar väl hand om dem. En sådan sak är min bil och den vårdar jag varje dag med omsorg och vårdnad. Vanligtvis brukar jag skölja av pärlan och putsa upp henne när det Men senaste veckorna så har det inte blivit några naturliga rengöringar genom regn och väta. Då får man ta sitt ansvar. Men det kan bli ganska tröttsamt för en som jag då jag är mycket medveten. Det blir ganska många timmar som man måste spendera vid hinken med schampo om man vill att bilen ska skina. Det är inte heller så snällt mot miljön som nu kräver att man är extra återhållsam med vattenförbrukningen. Därför ska jag nu, innan semestern, lämna in Pärlan på en ordentlig rekond för en gedigen biltvätt både invändigt och utvändigt. Jag vänder mig alltid till samma ställe när det kommer till biltvätt och rekond – Fnnvedens Rekondcenter AB, de hjälper kunder i Värnamo, Alvesta, Anderstorp, Ljungby och Värnamo. De har en bred kundgrupp där alla har samma mål, att göra sina bilar rena och fina. Det är nog många som tänker som jag just nu, när den gula pollenbeläggningen etsar sig fast på vindrutan och taket, då längtar jag speciellt…